Α’ Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski 2017 (HJSBA) - Αποκλειστικότητα

Α’ Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski 2017 (HJSBA) - Αποκλειστικότητα
Στην μαγευτική τοποθεσία του λιμανιού της Χαλκίδας διεξήχθη ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος
Jet
Ski του 2017 υπό την διοργάνωση του Πανελλήνιου Ομίλου Jet Sport (HJSBA
).

Κείμενο: Βασίλης Μωραΐτης
Φωτ.:
www
.jetskiworld.gr, Στέλιος Αντωνόπουλος (action
)

Δεκαοχτώ αναβάτες έδωσαν το παρόν στην γραφική τοποθεσία της Χαλκίδας στο πλαίσιο διοργάνωσης του πρώτου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski που έστησε άψογα ο Πανελλήνιος Όμιλος Jet Sport (HJSBA). Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καλές καιρικές συνθήκες και πάνω απ’όλα η προσπάθεια των οδηγών στο να στηρίξουν το σπορ σε μία εποχή που η χώρα φυτοζωεί κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

 

Runabout
Σε μία κατηγορία που συμπληρώθηκε στην ουσία από τρεις διαφορετικές κατηγορίες (Runabout 300, Runabout 250/260 και NA ή Ατμοσφαιρικά) την αίγλη κέρδισαν τα σκάφη που είχαν την μεγαλύτερη ισχύ όσον αφορά το θέαμα και τις επιδόσεις. Στο σύνολο οι αναβάτες που ξεχώρισαν ήταν οι Αλαφραγκής, Μαλούχος και Κόκας καθώς και ο Δαλιάνης με τον Μέριανο. Η έλλειψη μικροφωνικής καθιστούσε αδύνατη την περιγραφή του αγώνα προς το ενθουσιώδες κοινό στον αγώνα του Σαββάτου. Το ισχυρό ρεύμα των νερών έκανε δύσκολη τη ζωή των αθλητών στον πρώτο αυτό αγώνα εφόσον αρκετοί αναρωτιόντουσαν πότε θα δουν την λευκή σημαία.


Pro
Ski Open
Οι πιο έμπειροι αναβάτες, ο πολυπρωταθλητής Άκης Μαλούχος και Βασίλης Μωραΐτης ξεχώρισαν στην κατηγορία Pro Ski Open και είχαν την προσωπική τους μάχη από τους Φραντζέσκο Βασιλείου που ήρθε ειδικά για τον αγώνα από την μακρινή Αλεξανδρούπολη και τον νέο οδηγό Μιχάλη Δρυμούση. Την τριάδα του βάθρου οι Μωραϊτης, Μαλούχος και Φραντζέσκος αντίστοιχα με αυτή τη σειρά.

 

Την Κυριακή λόγω των συμβάντων που έγιναν στους αγώνες Κανόε-Καγιάκ η τοπική διοίκηση του Λιμεναρχείου Χαλκίδας αποφάσισε να προβεί στην ακύρωση των σκελών των αγώνων Jet Ski που θα άρχιζαν στις 5:00 το απόγευμα όπως ήταν προγραμματισμένο. Κατά συνέπεια ακολούθησαν οι απονομές και ο Πανελλήνιος Όμιλος Jet Sport θα ανακοινώσει στο άμεσο μέλλον σε ποιο προσεχή αγώνα θα προστεθεί το “χαμένο” σκέλος για να συμπληρωθεί η βαθμολογία των αναβατών σε όλες τις κατηγορίες.

 

Επίσημα Αποτελέσματα

Runabout 300
1.Α.Αλαφραγκής
2.Α.Μαλούχος
3.Α.Κόκας

Runabout 250/260
1.Π.Δαλιάνης
2.Ντέιβιντ Νταβιντάκος
3.Ν.Μεζίτης

Runabout Natural Aspirated
1.
Δ.Μεριανός

2.Δ.Μελισσάρης
3. Γ.Γερολυμάτος

 

Pro Ski Open
1.Β.Μωραϊτης

2.Α.Μαλούχος

3.Φ.Βασιλείου

4.Δ.Δρυμούσης

Ο Πανελλήνιος Όμιλος
Jet Sport (HJSBA) ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές του αγώνα (Τσιρίκος Ευάγγελος, Twins Café  Χαλκίδα και ΚΤΕΟ- Θαλάσσης Α.Ε.) που συνέβαλαν στην παροχή των κυπέλων.

 

 


Το βάθρο της Runabout 250/260

Η τριάδα της Runabout 300.Η τριάδα των Runabout NA

Ο απίστευτος 8χρονος αθλητής.